HUISHOUDELEKTRO >> Mobiele airco >> De'Longhi >> PACWE128ECO SILENT
De'Longhi PACWE128ECO SILENT
PDF pagina
Productbeschrijving:
Ervaar optimaal comfort en perfecte verkoeling met de Mobiele airco Pinguino PAC WE128ECO SILENT. Deze stille airco heeft dankzij de lucht/water technologie energieklasse A+ in koeling en een maximaal koelvermogen van 12.500 BTU.

Houd uw koeling onder controle dankzij het eenvoudig bij te vullen waterreservoir met een inhoud van 10 liter. Hierdoor heeft u tot 6 uur lang een heerlijk koele ruimte. Daarnaast heeft de Pinguino PAC WE128ECO SILENT een stijlvol en breed ECC (Electronic Climate Control) LCD-scherm. Dit helder scherm en handige afstandsbedinging zorgen voor een eenvoudig gebruik van deze mobiele airco.

UITERST EFFICIENT
De Pinguino PAC WE128ECO SILENT is een perfecte match van technologie en laag energieverbruik en heeft een energieklasse A+ in koeling.

ECC LCD DISPLAY
Het stijlvolle ECC (ElectronicClimate Control) LCD-scherm is breed, helder en eenvoudig in het gebruik.

VOLLEDIG NATUURLIJK EN ECOLOGISCH KOUDEMIDDEL
De PAC WE128ECO SILENT maakt gebruik van een volledig natuurlijk en onschadelijk gas: R290 propaangas. Dit levert geen bijdrage aan het broeikaseffect.

CONTINU WATER BIJVULLEN
Het waterreservoir kan eenvoudig worden bijgevuld op elk gewenst moment, zonder het apparaat te verplaatsen. Het reservoir heeft een capaciteit van 10 liter, goed voor maximaal 6 uur werking in waterkoeling.
De'Longhi: airco
actie
  € 999,99
 (Promo tot 30/09/2019)

tot einde voorraad
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
5 jaar garantie
Hebt u ook gedacht aan